Afbeelding

Op spectaculaire wijze terug naar the sixties

Algemeen
BOXTEL – Vrijdagavond vond het eerste van twee concerten ‘Remember the sixties’ plaats in het Jacob Roelandslyceum in Boxtel. Alles was uit de kast getrokken door Kees Berkelmans en de Aggemarvanhuisafband om deze avond geheel in stijl terug te gaan naar de jaren zestig. Een jukebox, reclameverlichting uit de zestiger jaren, petticoats, rock ’n roll dansers, klassieke auto’s bij de entree, op alle mogelijke manieren werden de bezoekers meegenomen naar die mooie tijd enkele decennia geleden.

Voor Kees Berkelmans, KC, kwam een grote droom in vervulling. Maanden aan voorbereiding gingen vooraf aan het grootst opgezette muziekfestijn. Naast de Aggemarvanhuisafband, die deze avond liet zien van alle muzikale markten thuis te zijn, speelden diverse gastartiesten mee in het orkest. Ook achtergrondzangeressen Jet, Tessa, Yvonne en Charlotte bleken een aangename aanvulling op het podium.

In een avondvullend programma kwam de ene na de andere Elvis hit voorbij, maar ook nummers van andere grootheden uit de sixties passeerden de revue. Na de pauze was de zaal omgetoverd tot een waar danspaleis en kon het publiek ook echt meeswingen op de muziek van weleer. Na een kleine drie uur muzikaal genieten van een uitmuntende KC en band werd er nog volop nagefeest tijdens de afterparty in de aula.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant