MIK peuterdans en Dansproeverij DansMIKs in Boxtel en Liempde

Algemeen
BOXTEL - De dansafdeling van MIK Dans Boxtel/Liempde start in juni met twee nieuwe korte dansactiviteiten: Peuterdans en Dansproeverij DansMIKs waar meisjes en jongens van groep 3-4-5 in vier lessen volop dansplezier beleven.

Tijdens deze vier lessen wordt gedanst op de nieuwste en coolste muziek en natuurlijk worden er ook danscombinaties geleerd. DansMIKs wordt gegeven door dansdocent Caroline Branten, elke donderdagmiddag in juni van 17.30 tot 18.30 uur in Sporthal Pius X in Liempde. Je kunt ervoor kiezen om één les mee te doen of alle vier. Eén les kost € 5 en vier lessen € 20.

Voor de allerkleinste meisjes en jongens biedt MIK Boxtel/Liempde in juni nog twee lessen Peuterdans aan als eerste kennismaking. Terwijl kinderen als kleine prima ballerina’s of stoere dansers door de zaal dansen beleven ze spannende avonturen, reizen ze door verre landen en ontmoeten ze dieren, feeën, piraten en andere sprookjesfiguren. Op een speelse en vrolijke manier leren de peuters bewegen op muziek, waardoor de grove en fijne motoriek ontwikkeld wordt. De twee kennismakingslessen Peuterdans voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar vinden plaats op dinsdag 10 en 17 juni van 14.00-14.45 uur onder leiding van dansdocent Liesbeth Hagenaar. Eén les kost € 5,-. Kom op dinsdag naar MIK in Sint-Ursula Boxtel, dan kun je het nu een keer proberen. Voor meer info kijk op www.mikweb.nl of bel naar 0411-673 666.

Uit de krant