Afbeelding

Meedenken over kindlint en Wijkcafé in Centrum-Breukelen

Algemeen
BOXTEL - In 2013 is de wijkvisie Centrum-Breukelen vastgesteld op basis van inbreng van wijkbewoners en professionals, zie www.boxtel.nl/wijkvisiecentrumbreukelen. Op donderdag 22 mei organiseren enkele inwoners in samenwerking met Contour de Twern en gemeente Boxtel een bijeenkomst. Hierin willen ze samen met andere inwoners spreken over belangrijke onderwerpen in de wijk die voortvloeien uit deze wijkvisie en die veel van de wijkbewoners aangaan.

- Speelplekken en kindlint. Bij een kindlint kunt u denken aan veilige verbindingen naar school, sport, speelplekken etc.
- Wijkcafé: ontmoetingsplek, wat bindt ons als buurt in een ruimer gebied?
- Wat wilt u? Ruimte voor ideeën van andere bewoners.

Wist u dat:
- U als buurtschap mee kunt beslissen over belangrijke onderwerpen in uw wijk?
- De wijk Centrum-Breukelen maar liefst 24 buurtschappen heeft?
- Er allerlei mooie initiatieven in andere buurtschappen zijn genomen die wellicht ook inspirerend voor uw buurtschap kunnen zijn.
- Er jaarlijks een geldbedrag beschikbaar is voor uw wijk dat aangewend kan worden voor allerlei sociale initiatieven in de wijk.

Denkt u graag mee? Kom dan naar de bijeenkomst op donderdag 22 mei om 20.00 uur bij Café Rembrandt. Mocht u niet naar deze bijeenkomst komen, maar wel geïnformeerd willen blijven over nieuwe vraagstukken binnen uw wijk stuur dan een mail naar karinvanditmars@contourdetwern.nl.

Initiatiefnemers: Hendrie Bertens, Annelies Kint, Pierre van Oord, Monique Timmermans en Jack Hermans
Gemeente: Gijs Schampers (wijkambtenaar)
Contour de Twern: Karin van Ditmars

Uit de krant