Afbeelding

Genieten van topbands tijdens eerste editie Lumafest

Algemeen
BOXTEL – Slechts een select groepje fans was zaterdagavond getuige van de eerste editie van Lumafest. Rocksensatie Northern Lights was de organsator en tevens hoofdact van de avond. Ondanks de wat tegenvallende opkomst wisten zij de zaal op zijn kop te zetten en zorgden ze ervoor dat alle aanwezigen volop genoten van een muzikale avond.

Green Monkey Force trapte de avond af en bracht de aanwezige fans direct in de juiste stemming om er een mooie avond van te maken. Na wat rocken was het tijd voor Livalife die vooral American Highschool rock op het podium lieten horen. De sfeer zat er inmiddels goed in en de afsluiter van de avond, Northern Lights, kon op veel enthousiasme rekenen van het publiek. Heerlijk genieten op de vele rock en popnummers die de band ten gehore bracht.

De aanwezige liefhebbers hebben absoluut een topavond gehad. Northern Lights wist aan het einde van de avond al direct te melden dat er in 2015 een vervolg komt op Lumafest. Bent u zaterdagavond niet geweest, dan krijgt u volgend jaar een nieuwe kans.

Enkele foto’s zijn terug te vinden in ons fotoboek.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant