Afbeelding

Bob Potton geeft personal performance seminar bij TS Dekker

Sport

Boxtel - Afgelopen week verzorgde Bob Potton, oud-international professioneel tafeltennisspeler, personal performance coach en NLP Master, een seminar op het gebied van personal performance bij Taekwon-do School Dekker. Hij maakte hierbij gebruik van hypnotherapie en NLP, wat hij toepast bij topsporters uit heel Europa.

Al vaker werkten Potton en Sabum Ad Dekker samen. Dit keer was het de beurt aan de junior- en seniorleden van TS Dekker om eens nader kennis te maken van het bewuste en onderbewuste in topsport. Potton liet alle leden kennismaken met de vier kernzaken die bij alle (top)sporters aan bod komen. De belangrijkste pijlers in de sport zijn de onderdelen techniek, tactiek, fysiek en mentaal.

Sporthypnose is voor iedereen toegankelijk en leert sporters om nog meer zelfvertrouwen te krijgen. Ook leren ze om zichzelf zowel mentaal als fysiek nog beter voor te bereiden op een belangrijke wedstrijd of sportevenement. De Hypnose-sessie was voor iedereen van TS Dekker dan ook een geweldige ervaring. De Seminar werd onder een luid applaus afgesloten en de leden kijken alweer uit naar een vervolgsessie.

Wil je meer informatie? Stuur een mail naar tsdekker@googlemail.com.

Lees woensdag meer in DeMooiBoxtelKrant.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant