Afbeelding
Foto: Remco Rooijakkers/Persburo Sander van Gils

Politie houdt insluiper aan in achtertuin Dr. P.M. Hoekstraat

Algemeen

*UPDATE 15.15 uur* Boxtel - De politie heeft maandag een man aangehouden die zich verschanste in de achtertuin van een woning aan de Dr. P.M. Hoekstraat in Boxtel. Een woordvoerder laat weten dat de man zonder toestemming een woning binnen was gekomen, waar vervolgens melding van gemaakt werd.

Toen de politie naderde sloeg de man op de vlucht, volgens buurtbewoners klom hij over schuttingen in diverse tuinen. Een buurtbewoner laat weten dat de man om andere kleding vroeg, die hij ook gekregen zou hebben.

De man zou een muts en een overhemd gekregen hebben en heeft zich omgekleed, vermoedelijk om zo onherkenbaar te zijn voor de agenten. Ondanks zijn poging om de politie te ontvluchten, werd de man aangehouden in de achtertuin van een woning. Meerdere politiewagens waren aanwezig om de man aan te houden. De woordvoerder meldt dat de man op dit moment vast zit voor verder onderzoek en laat weten dat het om een incident gaat in de relationele sfeer. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant