Soof 3 in De Speeldoos Vught
Soof 3 in De Speeldoos Vught Foto: eigen collectie.

Soof 3 met Lies Visschedijk draait in Speeldoos Vught

De film Soof 3 is vanavond, dinsdag 24 januari om 20.00 uur te zien in theater De Speeldoos in Vught.

In Soof 3 heeft Soof eindelijk haar leven lekker op de rit. Ze is gelukkig, de Kooksoof loopt prima en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen. Soof houdt als vanouds alle ballen in de lucht, voor iedereen. Op het moment dat ze slecht nieuws krijgt, komt Sascha thuis en stelt haar verloofde voor. Soof grijpt het huwelijk van haar dochter met beide handen aan om haar kop in het zand te steken. Soof moet leren zelf ook eens hulp toe te laten, omdat ze die hulp waard is en haar familie van haar houdt.

Lies Visschedijk, Fedja van HuĂȘt en Dan Karaty spelen de hoofdrollen in de romantische Nederlandse komedie. De regie is in handen van Ane de Clercq. De film duurt 111 minuten.

Het is de derde film over Soof. De hoofdpersoon is een vrouw tussen de veertig en vijftig met drie kinderen en een eigen bedrijf. In de twee eerdere films bleek dat haar huwelijk met Kasper meermalen op springen stond en ze beleefde het nodige met haar kroost. Kortom: herkenbare belevenissen.

Columns van Sylvia Witteman vormden een inspiratiebron voor de films. Soof 3 is te zien op dinsdag 24 januari om 20.00 uur in de Speeldoos in Vught. Entree 6,50 euro. Reserveren: www.theaterdespeeldoos.nl.