Weer een Snertconcert in Lennisheuvel

Na twee jaar geen Snertconcert in Lennisheuvel is het eindelijk weer mogelijk er een te organiseren. Het staat gepland op zaterdag 10 en zondag 11 februari in gemeenschapshuis Orion in Lennisheuvel. De Beyerslandkapel is druk in de weer met de muziek.

Het programma is bijna klaar en de presentatie is wederom in handen van Kees Berkelmans. Ook zijn de prinsenverenigingen van Boxtel en Liempde weer aanwezig. 

Uiteraard zijn De vijf zaligheden weer van de partij, net als de Dorini's. Verder komen er tonpraters zoals Gertjan van der Heijden uit Lennisheuvel, Bart Ketelaars uit Kaatsheuven (alleen op vrijdag), oud-Gemondenaar Jan Schellekens en Frans Bevers uit Oirschot.

Ook zijn er nog acts tussendoor maar die verklapt de organisatie niet. De Beyerslandkapel maakt volop muziek. Al met al weer twee fantastische avonden met gratis snert en roggebrood met zult. Het snertconcert begint beide avonden om 20.00 uur en de zaal is hopen vanaf 19.30 uur. Kaarten zijn nog te bestellen via www.beyerslandkapel.nl maar: vol is vol.