De Verfzaak is sinds enkele weken open, naast de Action aan de Van Hornstraat.
De Verfzaak is sinds enkele weken open, naast de Action aan de Van Hornstraat. Foto: Eigen collectie

De Verfzaak | Het Comfort open

We kunnen met trots mededelen dat onze nieuwe winkel is geopend: De Verfzaak | Het Comfort! Voor al je verf-, behang en laminaat in combinatie met artikelen op het gebied van woninginrichting ben je bij onze vestiging in Boxtel op het juiste adres.

De Verfzaak | Het Comfort is de veertiende winkel van De Verfzaak. Wij zijn sinds onze oprichting in 2011 uitgegroeid tot een groot-en detailhandel in verf, behang en laminaat. Met een groot assortiment en advies van onze specialisten is ons doel om van jouw klus een succes te maken.

In ons assortiment vind je een groot aanbod aan A-merken (Drost Coatings, Sikkens, Sigma Coatings en Wijzonol) en bekende doe-het-zelf merken als Flexa en Histor. Onze verfspecialisten helpen je daarnaast ook graag bij het uitzoeken van de juiste kleur. Wij hebben een uitgebreide kleurenwand in de winkel staan, waar genoeg ruimte is om alle tinten met elkaar te vergelijken zodat jij de juiste keuze kan maken.

Ons filiaal is gevestigd op de Van Hornstraat 16 in Boxtel. We hopen je graag een keer te mogen verwelkomen in onze nieuwe winkel! De Verfzaak | Het Comfort is op maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 18:00, op zaterdag zijn we geopend van 09:00 tot 17:00.

De Verfzaak logo