Afbeelding

Drie teams kampioen in de zaalvoetbalcompetitie

Algemeen
BOXTEL – Dit weekend zijn drie zaalvoetbalteams in Boxtel kampioen geworden. Het team van Tahadi werd door een ruime zege van 11-1 op Heva autobedrijf kampioen in de derde klasse. De aanvoerder M. Omair opende de score in de 5e min. de 2-0 kwam van K.Abdellaoui. Heva kon nog tegenscoren via T. Schalkx maar hierna was het eenrichtingsvoetbal. Door K. Abdelloui, A. Lazaar, A. Koutabi en M. Omair liep het team van Tahadi uit naar 6-1. Door een eigen goal werd het 7-1. Hierna scoorde Tahadi nog vier maal door Abdellaoui, A. Lazaar,en S. Zouitni. Keeper M. Kaf zorgde voor de 11-1 eindstand.

In de eerste klasse werd het team van Aannemersbedrijf W.vd Ven kampioen door een 13-1 overwinning op het team van Spinex/v Esch . Ook hier opende aanvoerder R.vd Ven de score en was het snel gedaan met de tegenstander. Door twee doelpunten van R.Scholten en G. Snoyl en treffers van B.vd Pasch en W. Thiel was het met de rust al 7-0. Na de pauze ging het scoren gewoon door, W. Thiel trof tweemaal doel en B.vd Pasch,R.Scholten en R.vd Ven maakten de 13 vol. P. Spaas kon de eer nog redden voor het team Spinex.

In de tweede klasse van de maandagcompetitie liet het team van Faes entertainment zien de terechte kampioen te worden van dit seizoen. Tegen de directe concurrent Hart van Boxtel was een 9-4 overwinning voldoende voor de titel. Fr. Faes opende de score maar D.v Aert trok de stand gelijk. Echter niet voor lang want J. Vrijsen zette zijn team weer op voorsprong waarna Hart van Boxtel weer op gelijke hoogte kwam. Het betere spel van Faes was vanaf dat moment doorslaggevend J.Vrijsen, J.Klijmij , B.v Buul, W. Schoenmakers en Fr. Faes zorgde voor een veilige marge. In de slotfase konden D.v. Aert en A. Wellerd nog voor het Hart van Boxtel scoren. Uitslag 9-4.
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant