Afbeelding

Leden TS Dekker draaien mee in de top tijdens internationaal toernooi

Algemeen
BOXTEL / PIJNACKER – Afgelopen weekend namen drie leden van Taekwondoschool Dekker deel aan de Holland Cup 2013, een internationaal taekwondotoernooi met ruim 450 deelnemers uit zes landen. In Pijnacker streden de drie selectieleden van TS Dekker om de podiumplaatsen op een sterk bezet en goed georganiseerd toernooi.

Vanuit de taekwondoschool uit Boxtel namen Jolijn van Eijsden, Atmane Qoubbane en Kevin van Weert deel aan dit verplichte toernooi, ter voorbereiding op het aankomende EK in Barcelona van 11 tot 15 Juli. Jolijn van Eijsden (Senior Dames A klasse) behaalde een keurige tweede plaats en Kevin van Weert (Senior Heren A klasse) behaalde de derde plaats op dit toernooi van internationaal niveau. Helaas greep Atmane Qoubbane deze keer net naast de prijzen.

Bondscoach Ad Dekker is nu met zijn team van vijftien selectieleden (Junior en Senior Dames en Heren uit heel Nederland) hard aan het trainen en de puntjes op de i aan het zetten om meerdere EK titels te kunnen veroveren. Voor meer info: www.tsdekker.nl.

Uit de krant