Afbeelding

Koen de Kort reikt prijzen Liempds Tourspel uit

Algemeen
LIEMPDE - Zondagavond 21 juli was de laatste etappe van de honderdste Tour de France met een spannende finish op de Champs Elysées in Parijs, waarbij het mondiale trio topsprinters ook voor het nodige vuurwerk zorgde. Liefhebbers hebben drie weken kunnen genieten van wielersport op topniveau, met veel sportieve hoogte- en dieptepunten. Sport, spel en sensatie in optima forma!

Deelnemers aan het Liempds Tourspel en andere geïnteresseerden worden uitgenodigd voor de prijsuitreiking op zondagavond 28 juli om 20.00 uur in de Durpsherberg. De prijsuitreiking zal verricht worden door wethouder Van de Langenberg en wielrenner Koen de Kort.

Op deze avond zal onder andere een cheque met een mooi bedrag worden overhandigd aan Liempdenaar Igor van Laere, die zich inzet voor het Bandung Street Children Program, hulp aan dakloze meisjes. Ook wordt er € 100,00 uitgereikt aan degene onder de deelnemers aan het Extra Tourspel die het best voorspeld heeft welke plaats Koen de Kort in het eindklassement heeft bereikt. Verder wordt er totaal € 1.055,00 aan prijzengeld uitgekeerd en is er een gratis loterij onder de deelnemers aan het Tourspel.

De organisatie wil graag met de deelnemers in een gezellige, enthousiaste sfeer op de voorbije weken terugkijken en de opgedane ervaringen met elkaar delen. Wellicht kan bij editie 101 van de Tour de France in 2014 hiermee rekening gehouden worden.

Uit de krant