Afbeelding

Vijfde Boxtelse veteranendag

Algemeen
BOXTEL - De Boxtelse veteranendag viert dit jaar haar eerste lustrum. In 2009 werd de dag voor de eerste keer georganiseerd door de gemeente Boxtel waarna in december 2010 de Stichting Veteranen Boxtel tot stand kwam, die de organisatie van de gemeente overnam. Het samenwerkingsverband met de gemeente bleef behouden. Op zaterdag 28 september zijn alle Boxtelse veteranen met hun partner weer welkom in Gemeenschapshuis De Rots.

De dag begint met ontvangst van de veteranen, hun partners en genodigden tussen 10.00 en 10.30 uur. Het programma begint om 10.00 uur en omvat toespraken, gedenken, ontmoeten, muziek en warme lunch (’blauwe hap’). De dag eindigt om 15.00 uur. Dit jaar wordt speciaal aandacht besteed aan de uitzending naar Libanon.

Boxtelse veteranen hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen. Aanmelden kan per aangehecht aanmeldingsformulier of per e-mail aan de secretaris: p.handgraaf@home.nl. Omdat de Stichting Veteranen Boxtel niet beschikt over de adressenlijst is het mogelijk dat niet alle veteranen bereikt worden. Bent u veteraan en heeft u geen uitnodiging ontvangen? Neem dan contact op met de secretaris, zie het hierboven vermelde e-mailadres. Zie tevens de website voor meer informatie en adressen van de bestuursleden.

Uit de krant