Diverse darttoernooien in Boxtel

Algemeen
BOXTEL - Darten zit weer in de lift. In Boxtel komen langzaam maar zeker weer meer toernooien en dartevenementen op de kalender te staan. Nadat afgelopen zondag in café ‘t Geveltje Joop’s Ranking van start ging, met een mooie opkomst van 24 deelnemers, zal aankomende zondag in de Nozem het Boxtelse darten een vervolg krijgen.

Eerder werd er op mooiboxtel.nl al bericht over een mini-ranking. Deze ranking is inmiddels iets van opzet veranderd. Aankomende zondag zal er een single-toernooi zijn. De week erop zal er in ‘t Hart eenzelfde soort toernooi worden gehouden. Daarna zal er op 27 oktober bij de Nozem een koppeltoernooi gehouden worden. Kortom er is weer genoeg te darten in Boxtel. Als bonus zal de nieuwe sponsor, Heliopolis, van dartteam De Zweverkes zorgen voor een leuke extra prijs.

Interesse om zelf gezellig een pijltje mee te gooien? Kijk snel op http://boxtel.webs.com voor meer informatie en om u aan te melden. Verder zullen er in de toekomst regelmatig in Boxtel meerdere toernooien georganiseerd worden. Op http://dartagenda.webs.com zullen de data gepubliceerd worden zodra deze bekend zijn. Ook zullen de nodige data op de agenda van Mooiboxtel.nl komen te staan.

Uit de krant