Afbeelding

Sinterklaas bezoekt Liempde

Algemeen
LIEMPDE - Op zondag 17 november komt Sinterklaas weer naar Liempde. De organisatie hoopt dat er dan weer een heleboel kinderen zijn om hem te verwelkomen. Dit jaar heeft hij DiriPiet bij zich die tijdens de intocht Fanfare Concordia zal dirigeren om zo een prachtig muziekstuk voor de Sint ten gehore te brengen. Maar hij is ergens zijn stemvork verloren en die heeft hij toch echt nodig.

Aan alle kinderen is gevraagd, via een oproep op de basisschool, om een stemvork te maken. Met deze hulp moet het DiriPiet toch lukken om alles prachtig te laten klinken. De kinderen die de oproep niet gezien hebben, kunnen via een link op www.abl-liempde.nl deze alsnog bekijken.

Het programma is als volgt:
van 11.30 tot 13.00 uur is er een gezinsactiviteit vanuit “Het wapen van Liempde”. Om 13.00 uur vertrekt vanaf hier de gemeentekoets en fanfare Concordia naar fam v/d Velden om daar Sinterklaas op te halen. Om 13.45 uur wordt de Sint op het bordes van het voormalige gemeentehuis verwacht. Na de intocht zal Sinterklaas vanaf 14.30 uur alle kinderen die in Liempde wonen ontvangen. De kinderen van 0 t/m 3 worden ontvangen bij De Punder, de kinderen van de groepen 1 t/m 5 van de basisschool worden na de intocht op basisschool De Oversteek verwacht waar dit jaar een echte pietendisco hebben. Voor de kinderen van de groepen 6 t/m 8 draait er vanaf 14.45 uur een mooie film in jeugdhuis Pius X. Om 16.15 uur worden de activiteiten afgesloten en ontvangen de aanwezige kinderen ook nog een traktatie.

Uit de krant