Afbeelding

Boxtel’s kampioenschap ATB verreden bij Langspier

Algemeen
BOXTEL – Op het terrein van recreatieplas De Langspier is maandagochtend het Boxtel’s kampioenschap ATB gereden. Een kleine 40 deelnemers gingen in twee verschillende categorieën van start en fietsten zich een uur lang in het zweet. Ploeterend door de drassige grasvelden, de zware modder of het losse beachvolleybalzand werd er een uur lang fanatiek gestreden.

Opmerkelijk genoeg namen er dit jaar geen vrouwen aan het kampioenschap deel. Na een uur fietsen kwam Barry van Reeden uit Druten als eerste over de finish bij de categorie 50-. Tweede werd Dennie Rombouts uit Luijksgestel en de derde plek werd ingenomen door de Rooise Mark van Dijk. Beste Boxtelaar in deze categorie werd Rene Biesterbos met een zevende plaats. Bij de categorie 50+ ging Sjak Mandigers uit Boxtel met de eer strijken. Tweede werd Frank van Oirschot uit Oisterwijk en Kees Klerks uit Helvoirt complementeerde het podium.