Afbeelding

Muzikale afsluiting Koningsdag

Algemeen
BOXTEL – De eerste editie van Koningsdag is op een muzikale manier afgesloten op de Boxtelse markt. Even na 20.00 uur werd gestart met ‘Boxtel zingt mee’ en twee uurtjes later betrad de populaire coverband Giddy Limit het podium. Vele honderden mensen genoten op de terrassen of in de grote tent op de Markt van het muzikale evenement waarmee Koningsdag op een waardige manier werd afgesloten.

Een gelegenheidskoor onder aanvoering van Peter van As vertolkte op het podium tal van bekende nummers, die door het publiek gelijktijdig uit volle borst werden meegezongen. De stemming en sfeer zaten er al snel goed in en het was gezellig druk op de Markt en de aangrenzende terrassen.

Later zaterdagavond trad coverband Giddy Limit op, inmiddels al bijna vaste prik als afsluiting van Koningsdag/Koninginnedag. De afgelopen jaren slaagde de band er elke keer weer in om het publiek in extase te brengen op de vele bekende en populaire nummers die zij ten gehore brachten. En ook deze zaterdag lukte ze dat weer prima! Het bleef nog tot in de late uurtjes gezellig op de Markt.

Foto’s van de afsluiting zijn in ons fotoboek terug te vinden. Een grote selectie is tevens geplaatst op onze Facebookpagina. Vergeet deze niet te liken om als eerste op de hoogte te zijn van het laatste nieuws.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant