Volop Lente in Dommelland Live van 24 maart

Algemeen
Boxtel - De lente is begonnen! Wat voor invloed heeft dit op ons ? Wat doen we met al die lentekriebels? In deze frisse, kleurrijke uitzending krijgen oma Thea én kleindochter Thea een heuse lente make-over met kleding, kapsels en make-up. Tijdens een modeshow worden DE nieuwe voorjaarstrends gepresenteerd De lente kunnen we natuurlijk ook zelf in huis halen door aan de slag te gaan met bloemen en takken. In deze uitzending krijgen we live tips. Haal de bloemen maar vast in huis en doe gezellig mee. Je krijgt ook voorjaarsschoonmaak tips, waarvan sommige uit grootmoeders tijd, maar o zo bruikbaar!

Helaas is het voorjaar niet voor iedereen altijd even prettig, voorjaarsmoeheid, hooikoorts en allergieën steken de kop weer op. Wat doet de lente met ons gestel? En wat kunnen we tegen de eventuele klachten doen? Hierover krijgen we informatie van een expert. Uiteraard mag een weerman in deze uitzending niet ontbreken. De 12-jarige Teun Toemen is een kenner! Onlangs was hij nog te zien in “ Willem Wever” en speciaal voor ons vertelt hij over de lente en voorspelt hij het weer. De muzikale omlijsting van dit programma wordt uitgevoerd door Maarten de Gans.

En mist u vooral het begin niet! Want een heel mooi meisje, Lente genaamd ,doet de intro! Dus stem uw TV af op Omroep Dommelland op 24 maart, van 20:30 tot 21:30 uur, presentatie: Brigit Steer.

Uit de krant