Het Rode Kruis Boxtel zoekt vrijwilligers

Algemeen

BOXTEL - Het rode kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek en ver weg. Dat doen wij vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. De afdeling Boxtel -Liempde van het Rode Kruis is op zoek naar invulling van onderstaande vacatures.

Voorzitter Bent u een verbindende leider met visie en daadkracht? Kunt u mensen enthousiasmeren, stimuleren en met een positieve benadering in beweging krijgen? En zoekt u een zinvolle uitdaging waarbij u uw kwaliteiten vrijwillig kunt inzetten ten behoeve van de samenleving? Dan willen wij u graag leren kennen!

Penningmeester Zoekt u als financieel expert een zinvolle uitdaging? En wilt u uw kwaliteiten op vrijwillige basis inzetten om hulpverlening aan mensen in nood mogelijk te maken? Dan willen wij u graag leren kennen!

Coördinator zelfredzaamheid Geniet u van pionieren en netwerken? Bent u succesvol in het opstarten van nieuwe activiteiten en het bouwen van een team dat dit samen met u gaat doen? Kunt u verbindingen leggen tussen organisaties? En heeft u affiniteit met het thema zelfredzaamheid? Dan willen wij u graag leren kennen! Iets voor jou?

De vacaturebeschrijvingen en meer informatie over het Rode Kruis zijn te vinden via www.rodekruis.nl Sollicitaties met een korte motivatie kunt u richten aan de voorzitter Th. Raaijmakers via th. raaijmakers@home.nl of bel voor meer informatie 0411 677234

Uit de krant