Rian de Bie van lunchroom Wendy's en danspartner Mike van der Heijden wonnen vorig jaar Denziz with the Stars. (Foto: Daisy Renders).
Rian de Bie van lunchroom Wendy's en danspartner Mike van der Heijden wonnen vorig jaar Denziz with the Stars. (Foto: Daisy Renders).

Denziz with the Stars in Dommelland

Algemeen

Marion Veenstra van partycentre Denziz en professioneel danser Tim van Haaren zijn dinsdag 15 november om 20.30 uur te gast bij Dommelland Live, het wekelijkse actualiteitenprogramma van Omroep Dommelland. Het duo vertelt over het evenement Denziz with the stars, waarbij bekende Boxtelaren een ervaren danspartner toegewezen krijgen en in een danscompetitie tegen elkaar strijden. Het evenement is gebaseerd op het tv-programma Dancing with the stars.

Ook Inge van den Biggelaar, initiatiefneemster van 'The Star Company', brengt een bezoek aan de studio van Dommelland. Zij nam twee weken geleden samen met twintig kinderen een single op die wereldwijd uitgebracht gaat worden. De kinderen kregen maandenlang acteer-,zang- en danslessen en werden tijdens de opnames van de clip begeleid door een crew van professionals. De opbrengst van de single gaat naar stichting 'Het vergeten kind'. Inge en en twee 'stars' laten hun licht schijnen over het project.

Na een regenachtige intocht heeft Sinterklaas uiteindelijk zijn intrek genomen in kasteel Stapelen. De komende weken zal hij daar duizenden belangstellenden mogen ontvangen. De organisatie van Stapel op Sint heeft naast een schitterend onderkomen tevens diverse activiteiten geregeld voor Sint, pieten maar natuurlijk vooral voor alle kinderen uit Boxtel, Liempde en Lennisheuvel. Wim Ketelaars en José van der Linden geven alle ins en outs.

Ook de vlog van gepensioneerd boswachter Frans Kapteijns, waarin hij kijkers meer leert over de natuur, komt voorbij. De presentatie is in handen van Geert Hoes, het programma is te zien op Ziggo-kanaal 47.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Sinds woensdagavond wordt er flink aan het podium gewerkt waar de artiesten en bands de komende dagen op gaan treden tijdens koningsnacht, Koningsdag en de oranjebraderie.
De oranjestemming stijgt, nu de temperatuur nog Cultuur 30 minuten geleden
De duiventoren uit 1661 met op de achtergrond Het Groot Duijfhuis, dat nog ruim een eeuw ouder is.
Groot Duijfhuis opent de deuren MuBo 10 jaar 1 uur geleden
Schooljeugd kan zich uitleven tijdens het Koningshockey bij MEP. Dit jaar is er een snelheidsmeter geregeld zodat iedere kind zijn slagkracht te weten kan komen.
Snelheid hockeyslag meten bij MEP Sport 2 uur geleden
Het kerkje van Bokhoven.
Bokhovenlezing met Ger van den Oetelaar Duurzaamheid 2 uur geleden
Vorig jaar was het Concordiapark in Liempde op Koningsdag het toneel van de kleedjesmarkt. Dit keer verhuizen de kinderen naar de vuurput. Achter D'n Liempdsen Herd is een bijen- en plantenmarkt (foto boven).
Traditionele activiteiten in oranje Liempde Cultuur 4 uur geleden
Het monumentale kanunikkenhuisje op Duinendaal ligt in de schaduw van de Sint-Petrusbasiliek.
Museum Canonije brengt leven en werk kanunniken in beeld MuBo 10 jaar 6 uur geleden
Logo
Deze oude Porsche blinkt zo dat de wolken erin weerspiegelen.
Toertocht Lions: 2.500 euro voor Seniorenvervoer Verenigingen 19 uur geleden
Logo
Foutparkeren: het mag niet, maar in het verleden werd daar wat minder streng op gehandhaafd. Daar komt verandering in.
Parkeren op de stoep, een boete aan de broek Gemeente Boxtel 21 uur geleden