Afbeelding

Dol Dwaze Boxtelaartjes Week

Algemeen

Pashouders die de voorbije tijd bij winkels en horecagelegenheden volop Boxtelaartjes hebben gespaard, kunnen van 11 tot en met 19 november hun slag slaan. Dan vindt de eerste Dol Dwaze Boxtelaartjes Week plaats, een periode waarin het winkelend publiek kan profiteren van spectaculaire kortingsacties. Bovendien maken consumenten kans op één van de drie hoofdprijzen ter waarde van vijfhonderd euro en één van de 150 waardebonnen van twintig euro.

Een overzicht van alle aanbiedingen bij dertig winkeliers en horecagelegenheden is hier te vinden. Per gekochte actie ontvangen consumenten een zegel. Bij inlevering van een volle spaarkaart (vijf zegels) en duizend extra Boxtelaartjes bij één van de aangesloten ondernemers maken pashouders kans op één van de drie hoofdprijzen: een fiets van Jack Leijten Bike Totaal, een televisie van EP Rickelman en een wasmachine van Expert Van Erp.

De Dol Dwaze Boxtelaartjes Week gaat meerdere keren per jaar plaatsvinden. Daarnaast kan iedere winkel het hele jaar door aanbiedingen blijven doen en kan iedere pashouder sparen voor verenigingen door Boxtelaartjes-acties te kopen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Camping De Mus'donck aan de Gemondesestraat 8 werd enkele jaren terug door de nieuwe eigenaren Sylvia Beerens en Manfred Beckmann Lapré omgedoopt tot Blue Woods.
Groene Hart hekelt gemeentebeleid milieuvriendelijk Blue Woods Natuur & milieu 12 uur geleden
Koningsdag in Esch.
Oranje tompouce voor gedecoreerden Esch Cultuur 13 uur geleden
Sinds woensdagavond wordt er flink aan het podium gewerkt waar de artiesten en bands de komende dagen op gaan treden tijdens koningsnacht, Koningsdag en de oranjebraderie.
De oranjestemming stijgt, nu de temperatuur nog Cultuur 14 uur geleden
De duiventoren uit 1661 met op de achtergrond Het Groot Duijfhuis, dat nog ruim een eeuw ouder is.
Groot Duijfhuis opent de deuren MuBo 10 jaar 15 uur geleden
Schooljeugd kan zich uitleven tijdens het Koningshockey bij MEP. Dit jaar is er een snelheidsmeter geregeld zodat iedere kind zijn slagkracht te weten kan komen.
Snelheid hockeyslag meten bij MEP Sport 16 uur geleden
Het kerkje van Bokhoven.
Bokhovenlezing met Ger van den Oetelaar Duurzaamheid 16 uur geleden
Vorig jaar was het Concordiapark in Liempde op Koningsdag het toneel van de kleedjesmarkt. Dit keer verhuizen de kinderen naar de vuurput. Achter D'n Liempdsen Herd is een bijen- en plantenmarkt (foto boven).
Traditionele activiteiten in oranje Liempde Cultuur 18 uur geleden
Het monumentale kanunikkenhuisje op Duinendaal ligt in de schaduw van de Sint-Petrusbasiliek.
Museum Canonije brengt leven en werk kanunniken in beeld MuBo 10 jaar 20 uur geleden