Afbeelding

Zesde editie Boxtel Oost Dag

Algemeen

De zesde editie van de Boxtel Oost Dag die de sociale cohesie in de wijk Oost moet versterken, vindt zondag 25 september van 11.00 tot 16.00 uur plaats. De activiteiten tijdens de Boxtel Oost Dag zijn nagenoeg hetzelfde als vorig jaar. Het Wijkorgaan houdt vast aan een 'format' maar bezoekers zullen zondag tóch een aantal nieuwe publiekstrekkers treffen in het gebied tussen gemeenschapshuis De Rots en winkelcentrum Oosterhof.

Liefst 75 markt- en informatiekramen worden opgezet. Op het grasveld rechts van De Rots strijkt de Kinderboerderij neer. Niet alleen met een kraam, de medewerkers brengen óók een pony mee, waar ritjes op kunnen worden gemaakt. Faes Entertainment zet op het grasveld allerlei attracties neer, die allemaal in het teken staan van het thema 'Beestenboel'.

Waar voorheen bij De Rots en voor en achter Oosterhof verkoeling kon worden gezocht op de terrassen mét tapvergunning, kan dat tijdens deze editie ook in de Oisterwijkstraat. Zo zijn de pleisterplaatsen wat meer gespreid over het hele gebied. Daarnaast keert de brandweer na twee jaar afwezigheid - vanwege tegelijk geplande brandweerwedstrijden - terug. , In plaats van een enkel voetbalparcours, worden deze editie twee circuits uitgezet rondom Oosterhof. Ook wordt de podiumvrachtwagen volgens De Vreede vervangen voor een klein open podium.

Het complete programma van de Boxtel Oost Dag is te vinden op www.boxtel-oost.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Aardrijkskundeleraar Roel Smelt in gesprek met Ina van der Wekken, oud-docent klassieke talen.
JRL rolt groene loper uit voor reünie bij 75e verjaardag Algemeen 42 minuten geleden
Logo
Afbeelding
'Zonder geld geen gemeenten en geen taken zonder knaken' Politiek 15 uur geleden
Logo
Patricia de Moet toont een pakketje bloemzaden.
Patricia de Moet uit Esch beheert voedselbank voor bijen Natuur & milieu 19 uur geleden
Logo
De gemeente Boxtel besloot vorig jaar dat de plannen voor nieuwbouwwijk Reigerskant konden worden aangepast. Zo komt er ruimte voor 32 sociale huurwoningen.
Duidelijkheid over grondprijzen voor corporaties Bouwen en wonen 21 uur geleden
Onderste rij vlnr: Beau van Dun (groep 5), Pepijn Bax (groep 3), Cato Bouwen (groep 3). Bovenste rij vlnr: Bente van Heesch (groep 8), Raff Verhoeven (groep 5), kunstenares Cindy de Graaff, Mart Verhappen (groep 8)
Sint-Petrusschool maakt kunst met een boodschap MuBo 10 jaar 21 uur geleden
Afbeelding
Veel rook bij brand landbouwloods Hal 112 22 uur geleden
Opgravingen op Hoogkeiteren Esch, 1960. Archeologische werkzaamheden op het terrein van de familie Van der Meijden, thans Haarenseweg 30.
Romeinen in Esch: lezing en wandeling MuBo 10 jaar 22 uur geleden
Logo
Van boven is goed te zien hoe groot het terrein van varkensslachterij Vion is geworden. De nieuwe bedrijfshal is rechts te zien op de foto.
'Salamitactiek van Vion en de gemeente Boxtel' Bouwen en wonen 16 apr, 17:15