De initiatiefnemers van Lekker Lennisheuvel poseren in Park Boscheind. Van links naar rechts Ivan Corst, Jan Blok, Rianne Doornekamp en Ingrid van Veen. (Foto: Peter de Koning).
De initiatiefnemers van Lekker Lennisheuvel poseren in Park Boscheind. Van links naar rechts Ivan Corst, Jan Blok, Rianne Doornekamp en Ingrid van Veen. (Foto: Peter de Koning).

Culinair genieten in Lennisheuvel

Algemeen

Lekker Lennisheuvel is de naam van een nieuw culinair evenement dat zondag 29 mei van 14.00 tot 18.00 uur voor het eerst in het kerkdorp zal worden gehouden. Park Boscheind is de perfecte locatie voor het evenement waar een kleine twintig ondernemers heerlijke hapjes en drankjes gaan serveren.

Tijdens Lekker Lennisheuvel krijgen alle deelnemers ondernemers de kans om hun assortiment te presenteren. Naast de bedrijfjes van de initiatiefnemers - Soep d'Ing, La Casa Dei Cicchetti en TheeTuin 't Bakhuys, zijn dat zo'n vijftien kleinere bedrijven die zich soms al vele jaren toeleggen op de productie en verkoop van ambachtelijke producten en streekgerechten.

Bijzonder is de pizza-over die in park Boscheind komt te staan. Daar bakken bestuursleden van stichting Lyme Aangenaam met enkele vrijwilligers pizza's bakken voor het goede doel. De stichting zet zich in voor patiënten die te maken hebben gekregen met de ziekte van Lyme. Mensen die een pizza kopen, steunen het werk van de stichting.

Naast culinaire hapjes en drankjes omvat Lekker Lennisheuvel een aantal extraatjes om het jong en oud naar de zin te maken in park Boscheind. Naast alle hapjes en lekkernijen die in kraampjes worden aangeboden, is er muziek van blaasorkest Noottoestand en treedt zangeres Francien van de Moosdijk uit Lennisheuvel op. Daarnaast draait deejay Steph platen en wordt voor kinderen een luchtkussen opgeblazen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

NS-station Boxtel.
Tijdelijk geen treinen van en naar Tilburg Algemeen 13 minuten geleden
Logo
Wim Lieste voor zijn chalet in recreatiepark Dennenoord.
'Ik volg mijn eigen route' Human Interest 51 minuten geleden
MEP-verdedigster Guusje Bosma probeert een tegenstandster van de bal te houden.
Vrouwen MEP stijgen drie plaatsen op ranglijst Sport 1 uur geleden
De Boxtelse basketballetjes van het team U10 voor aanvang van de uiteindelijk gewonnen wedstrijd tegen Bladel.
Jongste basketballers JRC kampioen Sport 2 uur geleden
Bart en Kirsten Looymans (rechts) ontvingen dinsdag 16 april hun ACSI-award bij de campingspecialist in het Gelderse dorpje Andelst nabij Beuningen.
De Helfterkamp van Bart en Kirsten is de beste fietscamping Human Interest 3 uur geleden
Logo
Han Swinkels, voorzitter van de hockeyclub en lid Merijn Simons ondersteunen de actie van harte.
Hockeyclub MEP betrekt kinderen uit arme gezinnen bij sport Sport 4 uur geleden
Logo
Een scene uit het driedelige theaterstuk In voor- en tegenspoed dat Boxtheater de afgelopen weken uitvoerde: ambtenaar van de burgerlijke stand (Lizzy Nonnemaker) vliegt bruidegom Michel (Frenk Breuer) naar de keel terwijl bruid Carlijn (Suzanne Wouters) probeert in te grijpen.
Vermakelijk ongemak tijdens Boxtheater Cultuur 6 uur geleden
Afbeelding
Irene klopt fysiek spelend Gassel op het nippertje Sport 6 uur geleden